ΑΡΘΡΑ

όλα τα άρθρα είναι από τον Σωτήρη Ζαφείρη εκτός από εκεί που αναφέρεται
OIP.jpg
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ - ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο σύνολό της σε ένα σύστημα δουλείας. Όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον πλανήτη, ίσως εκτός από πολύ ελάχιστους, ανεξαρτήτως ιδιότητας, φύλου, χρώματος, ηλικίας είναι μπλεγμένοι από την στιγμή που γεννιόνται σε αυτό το σύστημα που έχει απλώσει τα πλοκάμια του εδώ και πολλούς αιώνες. Είτε είσαι δικηγόρος, είτε γιατρός, είτε δικαστής, είτε αστυνόμος, είτε είσαι εφοριακός, τραπεζίτης, έμπορος, ιδιωτικός ή δημόσιος υπάλληλος, ελεύθερος επαγγελματίας, εισοδηματίας, εργάτης ή υπάλληλος, δημοσιογράφος, δημιουργός, καλλιτέχνης, εργαζόμενος ή άνεργος, παντρεμένος με παιδιά ή χωρίς, μόνος ή με παρέα, νέος ή γέρος, άνδρας ή γυναίκα, γνώριζε ότι από την στιγμή που γεννιέσαι είσαι μέρος του Σπηλαίου του Πλάτωνα στο οποίο βλέπεις σκιές και αισθάνεσαι ότι αυτή είναι και η πραγματικότητα και δεν αλλάζει. Το γνωρίζεις όμως πως αυτό που ζεις είναι ένας άδικος κόσμος, ένας κόσμος όπου ο φόβος και το χρήμα (με την διαστρεβλωμένη έννοιά του που του έχει δώσει το ασυλλόγιστο ΕΓΩ) κυριαρχούν. Όπου ο ένας ενθαρρύνεται να καταπατά τον άλλο μέσα από την διαστρέβλωση του Εγώ του ενώ εάν συμμετέχει σε προσφορές στο γενικό σύνολο (όπως charities, αγαθοεργίες κτλ) νομίζει ότι κάτι κάνει στην κοινωνία, η οποία κοιμάται. Είναι ακόμα και αυτό μέρος της πλάνης.

Ακόμα και εάν ζεις με εξουσία ή στον πλούτο, με ευημερία είσαι και εσύ μέσα από αυτά εξαρτημένος αλλά και τα παιδιά σου και οι γενιές που έρχονται μέχρι να αποφασίσεις να δράσεις μέσα από την συνειδητότητά σου.

Εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει αυτό το σύστημα το οποίο βασίζεται στην πλάνη και την αποκοπή μας από την ψυχή μας και την Θεία καταγωγή μας, μας αποκόπτει από την Φύση και την φύση μας. Ένα σύστημα - matrix στο οποίο νομίζουμε το νόμισμα ότι όλα είναι ωραία ή ότι όλα είναι έτσι και δεν αλλάζουν. Πολλοί είναι αυτοί που λένε, δεν αλλάζουν αυτά. Ζούμε σε ένα σύστημα που λειτουργεί μέσα από το Εγώ και από την ψευδαίσθηση του Θανάτου. Όμως δεν είμαστε ιδιοκτήτες του πλανήτη παρά μόνο της ζωής μας και του τίποτα, όταν γεννιόμαστε γυμνοί και καθαροί και όταν φεύγουμε από αυτόν τον πλανήτη επιστρέφοντας στην γη του. Από την στιγμή που γεννιόμαστε το σύστημα του matrix μας συνδέει με χαρτιά και αριθμούς και μας λέει τι είμαστε, ποιοι είμαστε και που χρωστάμε ή ανήκουμε. Γενικώς όταν συνειδητοποιήσεις ότι δεν είμαστε ποτέ ιδιοκτήτες αλλά διαχειριστές μίας αφθονίας που μας προσφέρεται από αυτόν τον πλανήτη όταν γεννιόμαστε την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε με την ελεύθερη βούλησή μας τότε αρχίζουν τα πράγματα να αλλάζουν μέσα μας και κατά συνέπεια έξω μας. Εάν όμως έχεις μέσα σου ΕΣΥ ένα ψείγμα αυτής της αλήθειας που σε οδηγεί στο Φως από όπου προέρχεσαι και συνειδητοποιήσεις ότι ο Πλανήτης Μεταμορφώνεται συνειδησιακά και ενεργειακά και αυτές οι ψευδαισθήσεις καταρρέουν καθώς και ότι μέσα από την δική σου μεταμόρφωση όλο αυτό μπορεί να αλλάξει χωρίς να παίζει ρόλο που βρίσκεσαι το κοινωνικό status της ζωής μας τότε μπορείς να πάρεις τα Ηνία στα χέρια σου. Να γίνεις ο Ηνίοχος και να περάσεις από το ΕΓΩ στο ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ και στο ΕΜΕΙΣ όλοι μαζί είμαστε μέρη ενός ΟΛΟΥ. Και όλοι μαζί θα αλλάζουμε για έναν καλύτερο κόσμο για εμάς αλλά πολύ περισσότερο για τις γενιές που ακολουθούν, για το Σύμπαν ολόκληρο. Εσύ που είσαι επαναπαυμένος στην εξουσία του εταιρικού κράτους ή στην δύναμη μιας διευθυντικής θέσης μίας τράπεζας είσαι και εσύ ΘΥΜΑ των πλοκαμιών του Συστήματος που Ήταν. Ζεις στην ψευδαίσθηση και φτιάχνεις με τις σκέψεις σου και τις πράξεις σου τον κόσμο του αύριο για τα παιδιά σου επίσης. Δες ότι όλα αλλάζουν και Συμμετείχε σε αυτή την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα δεσμά της Λήθης. Μόνο η Αγάπη Μεταμορφώνει. Δεν είμαστε Μόνοι αλλά Είμαστε Μοναδικοί στην ενσάρκωσή μας σε αυτό τον πλανήτη. Μοναδικοί όταν είμαστε Συνειδητοί. Εμπνεύσου και Ενέπνευσε. Πέρα από τον Φόβο και την Εξάρτηση στο Χρήμα το οποίο είναι εργαλείο, όχι χειραγώγησης αλλά Συνύπαρξης συνειδητών Ανθρώπων, μέχρι και αυτό να Αντικατασταθεί από την Δικαιοσύνη. Κάλλος

LightScapes3.jpg
Η ΜΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ

Το νέο σύστημα οικονομίας που δημιουργείται και μέσα από την δόνηση του OPPT βασίζεται στην ροή της ενέργειας και στην μη συσσώρευση...όταν αφήνεσαι στην ροή και στον υλικό και στον συναισθηματικό και τον ενεργειακό κόσμο τότε το σύμπαν ρέει στην οντότητά σου και όλα ΕΙΝΑΙ όταν είσαι στο ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ και αυτά που επιθυμείς και χρειάζεσαι έρχονται υλικά και θεραπεία υπάρχει άμεση. Το σύστημα αυτό εκεί βασίζεται, στην μη συσσώρευση και φυσικά τώρα χτίζεται με ραγδαίους ρυθμούς για αυτό δίνουμε έμφαση μεγάλη σε αυτό καθώς ενεργεί στο ενεργειακό επίπεδο όπου δεν υπάρχει συσσώρευση μπλοκάρισμα, Εγώ και όχι στο υπάρχον σύστημα Matrix που έχει ακυρωθεί. Όλα όσα έχω δει και γίνονται και στην Ελλάδα με τους νόμους κτλ, γίνονται σε συστημικό επίπεδο αναγνωρίζοντας το σύστημα με ότι αυτό συνεπάγεται σε περιορισμούς για την συνειδητότητα και το μέλλον. Είναι απλά προσωρινές λύσεις. Αυτό το σύστημα έχει ακυρωθεί και θα καταρρεύσει και αυτό είναι σημαντικό να καταλάβουμε μέσα μας.

LightScapes-1-612x408.jpg
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

H συνείδηση είναι σημαντικό να αλλάξει στην ανθρωπότητα, μέσα από την οργή και τον θυμό δεν θα αλλάξει και πάλι η όποια επανάσταση θα συνεχίσει να τροφοδοτεί αυτό το σύστημα με κάποια μορφή. Καλό είναι αυτό ως ενδιάμεσο και για ανθρώπους που ακόμα είναι στο Εγώ. Το επόμενο βήμα είναι αυτό που συμβαίνει και στο OPPT όπου το Εγώ γίνεται ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ...

Η αλλαγή είναι εκ βάθρων για να καταρρεύσει αυτό το σύστημα ανθρώπινης δουλείας στον Πλανήτη ΓΗ...όταν συνδεθούμε με την ψυχή μας και διεκδικήσουμε αυτό που όντως μας ανήκει, η ελεύθερη ροή σε έναν κόσμο ανέλιξης...

αρχείο λήψης (2).jpg
ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ

Η συσσώρευση φέρνει τα όλα κακά στην ζωή μας ακόμα και τις αρρώστιες, την φτώχια και τις ανισότητες...ένα νέο σύστημα του Κυριάρχου ανθρώπου που συνδέεται με την Ροή και την Αφθονία της μη συσσώρευσης ούτως ώστε όλες οι ροές να ρέουν θα είναι και το σύστημα που θα γκρεμίσει το σπήλαιο του συστήματος που ζούμε το οποίο βασίζεται στον φόβο και την έλλειψη λόγω της συσσώρευσης και θα φέρει μία λαμπρή εποχή στην ανθρωπότητα όπου ούτε οι αρρώστιες θα υπάρχουν ούτε η φτώχεια καθώς οι άνθρωποι θα είναι στο ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ και η Ροή θα ρέει ανεμπόδιστη

Εκεί βασίζεται και ο νέος αυτός τρόπος να ζούμε την ζωή μας όπως αναφέρεται σε αυτήν την πλατφόρμα εδώ όπου ο άνθρωπος είναι ελεύθερος γιατί ΕΙΝΑΙ και μετά όλα τα άλλα ακολουθούν....

αρχείο λήψης (3).jpg
ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Αγαπητοί φίλοι, η ομάδα αυτή έγινε για να συνδεθούμε με την ψυχή μας και από εδώ και εμπρός τα χαρτιά αυτά που ανεβάζω να τα χρησιμοποιούμε έτσι. Δεν είναι τα χαρτιά αυτά το remedy. Η σύνδεση με την ψυχή μας είναι και η συνειδητοποίηση ότι είμαστε Κυρίαρχα Όντα. Είμαστε Αιώνιες ψυχές με μία εμπειρία εδώ και ο μόνος λόγος που έχουμε να δώσουμε είναι στην ψυχή μας και τον Δημιουργό, την Πηγή από όπου ερχόμαστε. Με Αγάπη. Χωρίς Φόβο. Με σεβασμό στα άλλα όντα του Πλανήτη.

Έχω ανεβάσει μερικά βίντεο για να ψυλλιαστείτε όσοι δεν έχετε ψυλλιαστεί. Όχι για να συνωμοσιολογήσω. Σίγουρα κάποια φαίνονται υπερβολικά. Για κάποιους ίσως είναι για κάποιους όχι. Αυτό που θα πρέπει σίγουρα ο καθένας να κάνει να διακρίνει και αποφασίσει τι είναι και τι όχι από το κέντρο του.

Σίγουρα πάντως από αυτή την πανδημία κάποιοι κερδίζουν. Κερδίζουν σε χρήματα (Amazon, κτλ.) κερδίζουν σε στέρηση ελευθεριών. Αυτό είναι το σίγουρο. Και αυτή η κίνηση γίνεται για να είμαστε έξω από το σύστημα. Με εργαλεία του συστήματος.

Η απόφαση είναι όμως βαθιά μέσα μας. Να είμαστε Ελεύθεροι, με αγάπη, βούληση. Στο Εγώ Ειμί Εμείς

αρχείο λήψης (1).jpg
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ο κάθε άνθρωπος είναι αιώνια ψυχή ενσαρκωμένη σε αυτόν τον πλανήτη για μία ακόμα φορά. Βιώνοντας ο καθένας από εμάς αυτήν την αρχή μέσα του και συνειδητοποιώντας αυτήν την σύνδεση με την ψυχή του ως κυρίαρχο ον στην Γη με δικαίωμα στην Ελευθερία όταν συνδιαλέγεται με οποιοδήποτε υπάλληλο του ακυρωμένου παλαιού συστήματος οφείλει να εκφράζεται με τον ειδικό αυτό τρόπο ομιλίας η οποία τον συνδέει με την ψυχή του και με το κάθε ον απέναντί του και είναι η δήλωση ότι είναι Ζωντανό, ελεύθερο ενσαρκωμένο ον στον πλανήτη συνδεμένο με την αιώνια ουσία. Η Δήλωση αυτή πριν την προσκόμιση και των χαρτιών που την συνοδεύουν είναι σημαντική για την κυριαρχία του ατόμου στην Γη ως ένας Λαός και λειτουργεί στο υποσυνείδητο και υπερσυνείδητο κόσμο επιτρέποντας τα μαγικά που θα προκύψουν με την ροή της ενέργειας.

αρχείο λήψης.jpg
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είμαι Αιώνια Ουσία, ενσαρκωμένη σε αυτόν τον πλανήτη ως ελεύθερος και κυρίαρχος ζωντανός άντρας. Έχω δικαίωμα ως ενσαρκωμένο ον στην ισάξια αφθονία και πλούτο του Πλανήτη με τους άλλους ανθρώπους του πλανήτη, ο οποίος ορίζεται σε χρυσάφι και ασήμι και κανείς δεν έχει το δικαίωμα πλην της ψυχής μου και του Δημιουργού να μου αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα ή να μου πει πόσο αξίζω.

Ως Ελεύθερος Ζωντανός Άντρας σέβομαι όλα τα όντα της Γης και τον ίδιο τον Πλανήτη.

Τον χρόνο μου σε αυτόν τον πλανήτη τον αφιερώνω στην προσφορά για την ανθρωπότητα και στην δημιουργία μέσω των ταλέντων μου σε αυτή την ενσάρκωση μέσα από το Εγώ Ειμί Εμείς, το Εμείς Είναι ανιδιοτελώς και χωρίς κερδοφορία σε αυτό που ορίζεται ως χρήμα το οποίο δεν συνδέεται με την αξία μου ως άνθρωπος.

Αυτό είναι το συμβόλαιο κάθε ψυχής και η ουσία του Εγώ Ειμί Εμείς και έτσι είναι ωφέλιμο να βαδίζουμε με τους ήχους της καρδιάς μας όταν ερχόμαστε σε επαφή με άλλες ψυχές που ακόμα εξυπηρετούν το σύστημα της Σπηλιάς που έχει ακυρωθεί και κατασχεθεί από τον Λόγο και Εντολή του Εγώ Ειμί.

Ευλογίες και ευγνωμοσύνη, εμπιστοσύνη

LightScapes5.jpg
ΑΞΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ 
ΠΑΡΑΓΩ

Βρίσκόμαστε στον Πλανήτη Γη ως αιώνιες οντότητες της άφθαρτης ουσίας όπου ενσαρκωνόμαστε και έχουμε μία εμπειρία ζωής. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε γιατί είμαστε εδώ και ποια η σχέση της αξίας μας ως άνθρωποι ενσαρκωμένοι, ζωντανοί και ελεύθεροι σε σχέση με τον Πλανήτη και τους πόρους αφθονίας  που διέπουν την φύση.

Είναι καλό να αναρωτηθούμε. Από την στιγμή που αναγνωρίζουμε ότι είμαστε ψυχές ενσαρκωμένες, ποια η αξία μας σε γήινο πλούτο; Η αξία μας είναι απεριόριστη και εάν θα πρέπει να περιοριστεί ας πούμε μόνο στον χρυσό και ασήμι του πλανήτη αυτή η αξία είναι τόση μεγάλη ώστε να ζούμε μία ζωή στην αφθονία και την χαρά. Μία ζωή βέβαια που αξίζουμε όταν και εφόσον σεβόμαστε και τα άλλα όντα του πλανήτη και τον ίδια μας την Γη η οποία είναι οντότητα που και αυτή δονείται και εξελίσσεται.

Το άλλο σκέλος της ερώτησης είναι εάν αξίζουμε αυτό που παράγουμε μέσα από την δουλειά μας, την εργασία μας, αυτό που κάνουμε.

Για φανταστείτε εάν αυτή η δουλειά δεν ήταν δουλειά αλλά εργασία, παρήγαγε δηλαδή έργο και δεν γινόταν από την ανάγκη να κερδίσουμε χρήματα αλλά από έμπνευση, αγάπη, δημιουργία και προσφορά στους άλλους ανθρώπους και στον πλανήτη και εάν η αξία μας ως άνθρωποι πληρωνόταν ξεχωριστά στην αφθονία ενώ το παραπάνω γινόταν αβίαστα και χωρίς χρήματα. Εάν αποδεσμευόταν δηλαδή η αξία μας την την εργασία μας πόσο διαφορετικός θα ήταν αυτός ο κόσμος. 

Το παλιό σύστημα του Σπηλαίου που φυσικά έχει φτιαχτεί από το συλλογικό ασυνείδητο του Εγώ θέλει και έχει συνδέσει την αξία του ανθρώπου με την εργασία του, τον χρόνο που εργάζεται, τις ικανότητες ή το παιχνίδι. Δεν αναπτύσσει όμως αυτό το Εγώ Ειμί παρά το Εγώ και κρατάει τους ανθρώπους δεσμώτες στο σπήλαιο των Σκιών όπου ελέγχονται πλήρως από ένα σύστημα δουλείας και λήθης.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ
162035624_10159594809107625_684645561977

Από τότε που γεννιέσαι έχεις μάθει ότι για να φτάσεις στον Θεό χρειάζεται ενδιάμεσους όπως τις θρησκείες και τους λειτουργούς της, για να φτάσεις στην αυτογνωσία χρειάζεσαι δασκάλους, coaches και γκουρού να σου πουν ποιος είσαι, για να λύσεις όποιες σου διαφορές με άλλους ανθρώπους χρειάζεσαι δικαστήρια και δικηγόρους, για να διαχειριστείς τα χρήματά σου χρειάζεσαι τράπεζες, δια να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου χρειάζεσαι να κυβερνηθείς με κόμματα και κυβερνήσεις, για να αγοράσεις χρειάζεσαι διαφημίσεις, για να ενημερωθείς χρειάζεσαι media, για να πουλήσεις τα προϊόντα σου χρειάζεσαι μεταπωλητές κ.λ. Όλα σε αυτό το Σπήλαιο που ζούμε λειτουργούν στην συσσώρευση και με τους ενδιάμεσους. Κάποια στιγμή φανταστείτε να έρθει ένα άλλο σύστημα που καταργεί τους ενδιάμεσους. Αλλά οι άνθρωποι είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι του Σπηλαίου και της ύπαρξής τους. Φανταστείτε να διαχειρίζεστε τις υποθέσεις σας μαζί με τους άλλους ανθρώπους μέσα από αγάπη, συνεργασία, αρμονία, δικαιοσύνη, φιλία, να επικοινωνείτε με το πνεύμα σας και τον Δημιουργό σας απευθείας, να έχετε αρμονία και ευημερία στα χρήματα που θα ρέουν χωρίς ενδιάμεσους για όλους τους ανθρώπους. Ουτοπία;

Ίσως όχι αγαπητοί μου φίλοι. Έξω από το Σπήλαιο κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Και αυτό βλέπουμε να γίνεται μέσα από το OPPT.

Απλά φανταστείτε τι σημαίνει η ζωή σας χωρίς συσσώρευση και χωρίς ενδιάμεσους.

g.jpg
ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΕΑΣΗΣ
στο θέατρο που λέγεται ζωή

Όταν είσαι σε ένα άλλο επίπεδο θέασης ας πούμε πιο υψηλό, χωρίς να υποτιμά αυτό την αντίληψη των άλλων συνανθρώπων, και βλέπεις τα πράγματα από μία θέση από ψηλά, αντιλαμβάνεσαι και βλέπεις τα γεγονότα ας πούμε πέρα από το πέπλο και αυτό είναι πολύ πραγματικό. Όταν είσαι σε ένα χαμηλότερο επίπεδο θέασης δεν βλέπεις αυτό που συμβαίνει και αγνοείς την ραγδαία αλλαγή. Ακούς όμως τις φωνές των από επάνω που λένε να δεις, δεν μπορείς όμως να δεις, παρόλα αυτά μπορείς να ερευνήσεις και να αρχίσεις να αφουγκράζεσαι στην σιωπή.

Εάν αγνοήσεις όλη την μεταβολή και αυτή συμβεί ραγδαία κάποια στιγμή θα περάσει αυτό βίαια από το πέπλο και θα αναγκαστείς να δεις κάτι που δεν είναι και τόσο ευχάριστο, παρόλα αυτά έχεις ειδοποιηθεί από τα άλλα αδέρφια σου που βρίσκονται σε πιο υψηλό επίπεδο θέασης. Εάν δεν έχεις κάνει την εργασία της σιωπής και της αφούγκρασης του εαυτού, και αγνοείς αυτό που σου χτυπάει το καμπανάκι η μετάβαση θα είναι αρκετά απότομη και σοκαριστική. Παρόλα αυτά ο καθένας έχει την βούληση να επιλέξει...να σηκώσει τα μάτια του ψηλά πατώντας γερά τα πόδια του στην Γη ή να κοιτά ευθεία πέρα από την μύτη του και μόνο τα φαινόμενα χωρίς να πατάει στην Γη ή να βλέπει τον Ουρανό

_MG_9572_640x427.jpg
ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΞΗ ΠΙΑ
Δεν χωράει η πίκρα μέσα στο Φως
από τον Ιωάννη Chimeric Being

Με την εαρινή ισημερία, πραγματοποιήθηκε η επίσημη είσοδος στην εποχή της Άνοιξης. Με την είσοδο στην εποχή της Άνοιξης, άνοιξε ταυτόχρονα και το δικαίωμα να μπορούμε να αφουγκραζόμαστε ικανοποιητικά, άμεσα και δραστικά όσα μας ''βαραίνουν'' και μας δημιουργούν ένταση, πόνο, δυσφορία, στενό χώρο και να τα μετουσιώνουμε.

Μπορούμε να το προσδιορίσουμε ως ''πάγωμα'' του χρόνου αυτό που συμβαίνει και είναι το δώρο της Άνοιξης, ώστε να μπορούμε να μεταβούμε στο άνοιγμα της ύπαρξής μας προς την αυτοίαση και την υγεία με τον ανώτερο και βέλτιστο τρόπο. Μας δίνεται η δυνατότητα να ''ανθίσουμε'' ως σπόροι που ευδοκιμούν και ευημερούν, σε οποιοδήποτε περιβάλλον και συνθήκες κι αν βρίσκονται.

Με το να έχουμε την ικανότητα να ''ανθίζουμε'' και να μετουσιώνουμε τα βάρη μας, μπορούμε να σπέρνουμε τους σπόρους που έχουν ωριμάσει μέσα από την ατομική μας ανέλιξη στο συλλογικό πεδίο, οπουδήποτε και με οποιονδήποτε βρισκόμαστε, καθώς και ως εκπομπή πληροφορίας στο συλλογικό υποσυνείδητο. Η ύψιστη υπηρεσία της σποράς των αρετών και των χαρισμάτων, όπου αποκομίζουμε από την μετουσίωση μας, προς την ανθρωπότητα, προσφέρει την ανάλογη ανατροφοδότηση προς τα εμάς και βιώνουμε την ανάλογη ανέλιξη και διεύρυνση. Μας αναγνωρίζει η Πηγή Δημιουργίας ως αγγελιοφόρους των συχνοτήτων που εκπορεύονται από Εκείνη και μας προσφέρει την ικανότητα και το χάρισμα να διευρυνόμαστε στο Νου του Όλον. Εκεί από το υψηλότερο σημείο θέασης, μπορούμε να αναγνωρίζουμε την Ενότητα των πάντων και να αγκαλιάζουμε ολάκερη την ανθρωπότητα ως αδελφή. Να αγκαλιάζουμε ολάκερη την Γαία ως την Ιερή Μητέρα, την οποία χρειάζεται να προφυλάσσουμε από τον διαχωρισμό, τον διχασμό και την διπολικότητα, από τα οποία τόσο υποφέρει.

Ας επιτρέπουμε να ανοίγει και να ''ανθίζει'' η συνειδητότητά μας στο Νου του Όλον και να μην τοποθετούμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας σε κατηγορίες και ομάδες (έθνη, θρησκείες, κόμματα, ιδεολογίες κ.α.). Ας αναγνωρίζουμε πως ανήκουμε όλοι οι άνθρωποι στην ίδια πατρίδα, την Μητέρα Γαία! Ας αναγνωρίζουμε πως ανήκουμε όλοι οι άνθρωποι στην ίδια φυλή, την Ανθρωπότητα! Ας αναγνωρίζουμε πως ανήκουμε όλοι οι άνθρωποι στην ίδια ''θρησκεία'', την ανιδιοτελή, αγνή, άνευ όρων, οικουμενική Αγάπη!

Είθε να βιώνουμε την Άνοιξη μέσα μας κάθε στιγμή και να βιώνουμε το Άνοιγμα από τον στενό χώρο του σκιερού ''εγώ'' μας στον διευρυμένο χώρο της φωτεινής Εγώ Ειμί Παρουσίας, η οποία ενυπάρχει σε όλους τους ανθρώπους! Γέγονε!

7.jpg
Ο ΚΗΠΟΣ
από την Μιχαέλα Ρώτα

Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας ήταν ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου.

Έτσι σου είπαν.

Κι εγώ σου λέω, πως τα θαύματα του κόσμου είναι αμέτρητα, και τα φέρεις όλα Μέσα σου!

Κι εγώ σου λέω, πως Εσύ είσαι ο θαυματοποιός του κόσμου σου και κάθε μέρα μπορείς να δημιουργείς ένα νέο θαύμα!

Κι εγώ σου λέω, πως τα δικά σου θαύματα μπορούν να υπάρχουν στα αιθέρια πεδία αλλά ταυτόχρονα μπορείς να τα εκδηλώνεις και στην ύλη!

Μη βάλεις τις κουβέντες μου στ΄αραχνιασμένα ράφια των παραμυθιών. Μην τις καταχωνιάσεις στα Ωραία και Μεγάλα Λόγια, αυτά που τίποτα αληθινό δεν έφεραν στον κόσμο. Οι αλήθειες μου βροντοφωνάζουν μες στ΄αυτιά σου, πως είσαι το πιο ισχυρό της πλάσης πλάσμα, πως είσαι πιο μεγαλειώδης απ΄ό,τι εσύ ποτέ σου μέτρησες, πως είσαι Κατ΄εικόνα και Καθ΄ομοίωση πλασμένος.

Κι εσύ, στο Κατ΄εικόνα έμεινες, και με αυτό παλεύεις τόσα χρόνια, νομίζοντας πως Ό,τι βλέπεις Αυτό είναι. Και προσπαθείς να πλάσεις την εικόνα σου, του καθρέφτη το ομοίωμα, της κοινωνίας την αντανάκλαση, των κοντινών ανθρώπων σου την κρίση, όλες αυτές τις ξέχωρες εικόνες να τις ενώσεις, να τις συγκεράσεις προσπαθείς σε Μία Εικόνα, τη Θεϊκή Αλάνθαστη Μεγαλειώδη Εικόνα της Γενικής Αποδοχής και Επιβράβευσης.

Κι εγώ σου λέω, τι έχεις κάνει με τον κήπο σου; Κρύψε στην αποθήκη τον καθρέφτη, και βγάλε το τσαπί σου να τσαπίσεις. Τι θα φυτέψεις στον υπέροχο δικό σου χώρο, τον κήπο της ψυχής σου; Τι είναι αυτό που καθημερινά θα το φροντίζεις, θα το καλλιεργείς και θα το καθαρίζεις, τι είναι αυτό ή αυτά που θέλεις να τρυγήσεις; Ποια πεντανόστιμα θεσπέσια φρούτα θα ΄θελες να γεύεσαι από κει, από τα χώματά σου, με τα χέρια σου σπαρμένα και μεγαλωμένα, σαν ποιους καρπούς θα επιθυμούσες στου κήπου σου το βιογραφικό να βάλεις;

Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας είναι οι Κήποι της Καρδιάς Σου. Κι εσύ, Εσύ είσαι ο μόνος καλλιεργητής τους! Εσύ είσαι ο χρησμένος μαγικός τα πάντα ικανός Αιώνιος Καλλιεργητής των Κήπων της Καρδιάς Σου. Φρόντισε με αγάπη αυτούς τους κήπους, φύτεψε ό,τι αγαπάς κι επιθυμείς να φέρεις, μικρά σποράκια αφανή που σύντομα θα μεγαλώσουν, θα θεριέψουν και θα υμνούν καθημερινά τη δύναμή σου για Εκδήλωση.

Το Καθ΄ομοίωσή σου.

Γιατί αυτή είναι η αληθινά μεγάλη θεϊκή ιδιότητα που φέρεις:

η Δημιουργία.

Τι θα ανθίζει στους Δικούς σου Κήπους;