ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Κατεβάστε τα έγγραφα σχετικά με το Δημόσιο Καταπίστευμα του Ενός Λαού ΕΔΩ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Τα έγγραφα του Δημόσιου Καταπιστεύματος του Ενός Λαού που αποκαλύφθηκαν στον κόσμο στις 25 Δεκεμβρίου του 2012 προκάλεσαν ένα σοκ εκείνη την περίοδο καθώς αποκάλυψαν σε πολλούς την ψευδαίσθηση ενός συστήματος δουλείας κάτω από το οποίο ζει η ανθρωπότητα. Ενός συστήματος εικονικού, ενός σπηλαίου όπου εταιρείες κυβερνούν τον κόσμο και αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους ως οικονομικούς σκλάβους και άψυχους αριθμούς με σκοπό το κέρδος. Τα πάντα λειτουργούν με θεό το χρήμα και με εργαλείο τον φόβο και την λήθη.

Από το 2012 όμως πολλά έχουν αλλάξει. Βλέπουμε μία μεθοδευμένη αύξηση του φόβου και της αστυνομοκρατίας μέσα από καθεστώτα που εμμέσως πλην σαφώς δρουν διδακτορικά προς τους ανθρώπους. Από την άλλη η όλη αυτή δράση δρα καταλυτικά στην αφύπνιση  εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε όλη την υφήλιο. Ο κόσμος αλλάζει ραγδαία καθώς οι δονήσεις της γης αλλάζουν, το σάπιο σύστημα αποκαλύπτεται με πολλαπλούς τρόπους και η ανθρωπότητα εξελίσσεται συνειδησιακά σε πολλαπλά επίπεδα. Το OPPT όπως και άλλες δράσεις ενώ ξεκίνησε δυναμικά το 2012 διένυσε μία περίοδο φαινομενικής παύσης καθώς ο πλανήτης και η ανθρωπότητα περνάει μία περίοδο μετάβασης και αυτή η ίδια η κίνηση έπρεπε να περάσει από το ΕΓΩ των ανθρώπων που άρχισαν να το λειτουργούν στο ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΕΜΕΙΣ μέσα από συνειδητοποιημένους ανθρώπους, συνδεμένους με την ψυχή τους και με το συλλογικό καλό. Η δράση αυτή επανεργοποιήθηκε πάλι ξεκινώντας από την Ιταλία από ανθρώπους που συμμετείχαν στις αρχικές ομάδες τον τελευταίο χρόνο στις αρχές της κρίσης του Covid και των πρώτων lockdown. Γεγονός τυχαίο άραγε; Φυσικά και όχι. Η ανθρωπότητα είναι ήδη πιο έτοιμη. Η κρίση που φαινομενικά θέλει τον άνθρωπο δούλο ουσιαστικά είναι και η αρχή μίας νέας συνειδητότητας που μπορεί να βοηθήσει την απελευθέρωση των ανθρώπων. Όλα εάν τα δούμε ως μέρος του θεϊκού σχεδίου και μόνο μέσα από την δημιουργία και όχι την κριτική. Δεν μας απασχολεί ούτε η κριτική των άλλων ή του συστήματος, ούτε η οργή και η αγανάκτηση αλλά η νέα δημιουργία μέσα από την αγάπη. Άλλωστε εμείς ως ανθρωπότητα δημιουργήσαμε αυτό που υπάρχει σήμερα και εμείς με άλλη δόνηση το αλλάζουμε μέσα από την δημιουργία. Και κανείς δεν πρόκειται να το σταματήσει αυτό.

Από την νέα ενεργοποίηση του Ενός Λαού μέχρι και σήμερα αρκετές χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε αυτό και νέες χώρες και άνθρωποι εντάσσονται σε αυτό το κίνημα. Οι συμμετέχοντες στο κίνημα αυτό θέλουν όλοι το ίδιο πράγμα. Επιδιώκουν την ελευθερία τους από το παλιό σύστημα δουλείας και την επιλογή να ζήσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τη δική τους ελεύθερη βούληση ως κυρίαρχο ον σε αυτόν τον πλανήτη, ον το οποίο έχει λογοδοσία μόνο απέναντι στον Δημιουργό του και την ψυχή του και δικαιώματα στην αφθονία και τον πλούτο αυτού του πλανήτη μέσα από τον σεβασμό των άλλων όντων που συμβιώνουν μαζί του. Ο Ένας Λαός συνδυάζει την πνευματική κατανόηση και ανέλιξη του ανθρώπου μέσω της σύνδεσης με την ψυχή του και την ροή, μέσω από την κατανόηση της μη συσσώρευσης με το πρακτικό μέρος μέσω αυτών των εγγράφων.

Τα τρέχοντα συστήματα σύγχρονης δουλείας μέσω την εξάρτηση από το χρήμα και τον φόβο έχουν αποτύχει και συγκρατούνται μόνο με τεχνητά μέσα, έχουν ουσιαστικά μέσω των εγγράφων του Ενός Λαού αποκαλυφθεί και ο καιρός που θα καταρρεύσουν ολοκληρωτικά ως τρόπος διαχείρισης της ζωής των ανθρώπων δεν είναι μακριά. Πιο συγκεκριμένα τα έγγραφα του Ενός Λαού  ανοίγουν την πόρτα σε δυνατότητες που επιτρέπουν στους ανθρώπους να απελευθερωθούν από αυτά τα αποτυχημένα συστήματα και να συν-δημιουργήσουν ένα νέο σύστημα σύμφωνα με τις επιθυμίες και την επιλογή της ελεύθερης βούλησης του κάθε ενεργού ατόμου ως κυρίαρχο άτομο στο Εγώ Ειμί Εμείς, στο Είμαστε το Είναι, για το υψηλότερο καλό όλων μέσα από το οποίο μπορούμε να ευδοκιμήσουμε και να λάμψουμε ως ανθρωπότητα.

Τι είναι το Δημόσιο Καταπίστευμα του Ενός Λαού;

• Το Δημόσιο Καταπίστευμα (Τραστ) του Ενός Λαού αποτελείται από το κάθε άτομο στον πλανήτη Γη, από τον ίδιο τον πλανήτη και από τον Δημιουργό.

• Οι δημόσιοι θεματοφύλακες (Trustees) είναι μια ομάδα πολύ εξειδικευμένων ατόμων, συμπεριλαμβανομένων νομικών επαγγελματιών, οι οποίοι σε συνεργασία με μια ενεργή ομάδα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες για τη μαζική απάτη και την κλοπή που έχει λάβει χώρα εις βάρος της ανθρωπότητας από ιδιωτικές εταιρείες προς ίδιον όφελος.

• Μετά από εξαιρετική σύνεση, το OPPT κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι εταιρείες που λειτουργούν υπό το πρόσχημα της λαϊκής κυβέρνησης και των χρηματοοικονομικών συστημάτων έχουν διαπράξει προδοσία εναντίον των ανθρώπων αυτού του πλανήτη χωρίς τη γνώση, την βούληση και τη συναίνεση των ανθρώπων.

• Μέσω μιας σειράς εγγραφών για την ύπαρξη του κάθε ατόμου αυτού του πλανήτη, της γης, του αέρα, της θάλασσας και κάθε δημιουργίας επί του συνόλου, όλες οι παράνομες αξιώσεις ιδιοκτησίας και οι παράνομες ενέργειες διαχείρισης και ελέγχου από τους προνομιούχους αντιπροσώπους και ωφελούμενους του πρώην συστήματος ακυρωθήκαν δια νόμου με δική τους ελεύθερη βούληση χωρίς να έχουν αποκαταστήσει την ζημία την οποία έχουν προκαλέσει.

 • Η τελική αναφορά από την έρευνα που διεξάχθηκε από το OPPT μπορεί να βρεθεί στον σύνδεσμο της περιγραφής παρακάτω:

http://www.scribd.com/doc/118067922/PARADIGM-DOCUMENT-FROM-THE-TREASURY-FINANCE-AG-INDUSTRIESTRASSE-21-CH-6055ALPNACH-DORF-SWITZERLAND

Το OPPT φυλάει, προστατεύει και διατηρεί όλα τα όντα συμπεριλαμβανομένου του χρυσού και του άργυρου που χρησιμοποιήθηκαν με λάθος τρόπο στο παρελθόν και που κακοποιήθηκαν από το τραπεζικό σύστημα. Ο Ένας Λαός στον Πλανήτη Γη και όλα τα όντα, φυλάσσονται, διατηρούνται και προστατεύονται στο Τραστ, ως κυρίαρχα άτομα εξίσου, και είναι οι μόνοι νόμιμοι εκδότες οποιασδήποτε ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ αξίας και ειδικά του συναλλάγματος, νομισματικής αξίας.

 • Το υποτιθέμενο υπάρχον τραπεζικό σύστημα δεν έχει πλέον τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία.

Οι θεματοφύλακες έχουν επιστρέψει και διανέμει ένα σημαντικό αξιακό ποσό στον κάθε άνθρωπο, μία τιμή που μπορεί να πληρώσει το χρέος του κάθε ανθρώπου πολλές φορές ξανά και ξανά.

Αυτό βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό. Όλα τα χρέη έχουν μηδενιστεί από το γεγονός ότι οι τράπεζες επέλεξαν να μην διαθέσουν έγκυρες αποδείξεις εγγράφων ότι ένα δάνειο έγινε ποτέ, σύμφωνα με τον νόμο, ως γεγονός, και ως δημόσια πολιτική και έτσι οι τράπεζες επέλεξαν μέσω της δικής τους ελεύθερης βούλησης να αυτοκατασχεθούν.

 • Την ίδια στιγμή με τα έγγραφα που αναφέρθηκαν και υπάρχουν προς διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου κυρίαρχου ατόμου στον πλανήτη, οι θεματοφύλακες δημιούργησαν ένα νέο σύστημα διακυβέρνησης το οποίο αντικαθιστά το παλαιό με την ονομασία Kέντρα Περιουσιακών Στοιχείων της Αξίας του Δημιουργού ή αλλιώς τα CVACs.

Αυτό το σύστημα είναι η αντίθεση του διεφθαρμένου, εξωτερικά ελεγχόμενου συστήματος κλεψιάς που υπήρχε πριν με τον τίτλο κυβέρνησεις.

 • Τα CVACs λειτουργούν βασικά στο εμπόριο, στο νόμο, προστατευμένα από την δημόσια πολιτική, εγγεγραμμένα ότι ανήκουν εξ ολοκλήρου, με πλήρη τίτλο ιδιοκτησίας, αξία και δικαιώματα, από κοινού και ισότιμα στον κάθε κυρίαρχο άνθρωπο του Ενός Λαού αυτού του πλανήτη. Είναι εγγυημένα να είναι καθόλα διαφανείς οντότητες που υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν τους ανθρώπους αυτού του πλανήτη διαθέτοντας κάθε σύστημα βοήθειας στους ανθρώπους, όπου κρίνεται απαραίτητο ή επιθυμητό και αυτά τα συστήματα εμποδίζονται να επεμβαίνουν σε οποιαδήποτε πτυχή που παραβιάζει την Ελεύθερη Βούληση κάθε άνθρωπου. Ο κάθε άνθρωπος είναι ον Κυρίαρχο, μία ψυχή ενσαρκωμένη στον Πλανήτη Γη με δικαιώματα ισότιμα και έτσι αντιμετωπίζεται από αυτό το σύστημα των CVAK το οποίο λειτουργεί υπό την καθοδήγηση και συμμετοχή πλήρως συνειδητοποιημένων ατόμων συνδεμένων με την ψυχή τους.

 • Το σύστημα CVAC αναπτύσσεται σε όλον τον πλανήτη, πλήρως διασυνδεμένο σε δομή δικτύου και λειτουργείται μόνο από δεσμευμένους και κυρίαρχους ανθρώπους που δρουν ως δημόσιοι λειτουργοί (υπάλληλοι) οι οποίοι τα υπηρετούν με πλήρη υπευθυνότητα και υποχρεώσεις κάθε στιγμή. Κάθε άτομο στον πλανήτη αυτό υπηρετείται από τα CVAC και τα παραρτήματά τους. Κάθε πρώην έθνος (κράτος) του πλανήτη αυτού έχει ένα παράρτημα CVAC ειδικά για αυτό. Αυτό το εκπληκτικό παράδειγμα αλλαγής είναι μόνο η αρχή από αυτό που θα αναπτυχθεί από εδώ και εμπρός. Ένα νέο σύστημα οικονομίας χτίζεται με βάση αυτό όπου οι άνθρωποι λειτουργούν στην ροή και όχι στην συσσώρευση, πράγμα που επιτρέπει την αφθονία σε όλα τα επίπεδα σε αυτόν τον πλανήτη όπως το υλικό, την υγεία, την χαρά κ.α.

 

Γιατί η καθημερινή ζωή είναι έτσι όπως είναι σήμερα και είναι η ίδια χωρίς να φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει;

 • Το παλαιό σύστημα είναι σε άρνηση προς το παρόν παρότι υπάρχουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σε υψηλότερα επίπεδα και η ύπαρξη του Τραστ κρατιέται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό το παλιό εταιρικό σύστημα να αποπλανήσει τους ανθρώπους του Ενός Λαού αυτού του πλανήτη όπως κάνει πάντα. Η εφαρμογή και η λειτουργία των CVACs θα διορθώσουν την κατάσταση. Ήδη στην Ιταλία λειτουργεί ένα πρώτο CVAC.

 • Παρόλα αυτά έχετε στην διάθεσή σας αυτά τα έγγραφα και αυτό είναι πραγματικότητα, ήδη συμβαίνει. Γίνεστε και εσείς πλέον μέρος αυτού του παραδείγματος αλλαγής. Αυτά το έγγραφα και αυτές οι πληροφορίες που αναφέρονται είναι νόμιμη πρόκληση για προσεγγίσεις σε άτομα που αγνοούν το νέο σύστημα και τα οποία χρησιμοποιούν το παλαιό σύστημα δουλείας και εξάρτησης.

 • Αυτό το παλαιό και σάπιο σύστημα εν γνώσει του, σκόπιμα, και με πρόθεση οποία προσπαθεί να σφετεριστεί, εισβάλει, ακυρώσει, παραβιάσει, υποτάξει, υποβαθμίσει κάθε ανθρώπινο ον σε αυτόν τον πλανήτη.

 • Τα έγγραφα αυτά είναι επίσης μία πρόσκληση στους ανθρώπους να συμμετέχουν με διαφάνεια και ακεραιότητα στην μεγαλύτερη και συναρπαστικότερη περίοδο αλλαγής που έχει υπάρξει σε αυτόν τον πλανήτη.

 • Τους επόμενους μήνες και χρόνια που θα ακολουθήσουν ο κόσμος μας θα αλλάξει πέρα από κάθε φαντασία. Θα γίνει αγνώριστος. Η αληθινή μας ιστορία θα αποκαλυφθεί μαζί με το σύστημα δουλείας κάτω από το οποίο ζούμε. Προχωρημένες τεχνολογίες που είναι κρυμμένες από την ανθρωπότητα όπως νέα παραγωγή ενέργειας, προχωρημένα μηχανήματα υγείας και μεταφοράς θα αποκαλυφθούν. Οι πόλεμοι, οι αρρώστιες και η μόλυνση θα ανήκει στο παρελθόν.

 • Καθένας από εμάς χρειάζεται να κάνει την δική του έρευνα. Χρειάζεται υπομονή καθώς αναπτύσσουμε την δική μας κατανόηση του τι συμβαίνει και του τι κάνουμε με αυτήν την πληροφορία μόνο καθώς αυτή γίνεται κατανοητή πλήρως μέσα μας.