ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΕΜΕΙΣ

Κατεβάστε τα έγγραφα σχετικά με το Δημόσιο Καταπίστευμα του Ενός Λαού ΕΔΩ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΕΜΕΙΣ

Τα έγγραφα του Ενός Λαού, του OPPT είναι έγγραφα που σε συνδέουν με την ψυχή σου και όχι με το μυαλό σου. Σκοπό πρώτιστο έχουν να ξυπνήσουν μέσα σου την σύνδεσή σου με την Αιώνια ουσία που είσαι. Είναι έγγραφα που εάν προσπαθήσεις να τα αναλύσεις και να τα δεις καθαρά νομικά ή μέσα από την λειτουργία εγγράφων και συμφωνιών - συμφωνητικών που έχεις κάνει ή δεχτεί από το υπάρχον ληγμένο σύστημα δεν θα τα κατανοήσεις. Αυτά τα έγγραφα έχουν φτιαχθεί για να λειτουργούν και κβαντικά και νομικά.

Είναι μία μίξη ενεργειακών-κβαντικών εγγράφων με πράξεις που λειτούργησαν για να ακυρώσουν το πρώην σύστημα δουλείας στο οποίο έχει δομηθεί το σπήλαιο και το οποίο βασίζεται στην λήθη.

Αυτά τα έγγραφα θα πρέπει να τα αφουγκραστείς, να τα αφήσεις να λειτουργήσουν στο αιθερικό και ακασικό πεδίο και να τα εμπιστευτείς. Εσύ τα φορτίζεις με την δική σου οντότητα, αυτοκυριαρχία και απόφαση και δεν έπονται της δικής σου βούλησης. Αυτά τα έγγραφα έχουν συνταχθεί για να λειτουργούν σε πολλά επίπεδα και στο πνευματικό πεδίο αλλά και ως πράξη στον υλικό κόσμο.

Είναι έγγραφα ακύρωσης ενός συστήματος ψευδαίσθησης στο οποίο έχουμε μάθει να λειτουργούμε έως τώρα και στην δημιουργία ενός νέου συστήματος που βασίζεται στο φυσικό νόμο, τον συμπαντικό νόμο και στην σχέση μας με την ψυχή μας και τον δημιουργό.

Ποιο συγκεκριμένα τα πρώτα έγγραφα συντάχθηκαν το 2012 και τα οποία αναφέρουν στην δημιουργία του Δημόσιου Καταπιστεύματος του Ενός Λαού (της ανθρωπότητας) και στις πράξεις μέσα από τον Διεθνή Εμπορικό Κώδικα που έχουν ακυρώσει το παλαιό σύστημα με τις εταιρείες - κυβερνήσεις δουλείας που βλέπουν τον άνθρωπο ως αριθμό εξαρτημένο από τον φόβο, το χρήμα και την άγνοιά του. Είναι έγγραφα Ενημερωτικά και καλούν τους υπαλλήλους του πρώην συστήματος να συνταχθούν με τον έναν λαό και να ακολουθήσουν το νέο σύστημα που δημιουργείται από τους συνειδητούς ελεύθερους και αυτοκυρίαρχους ανθρώπους.

Ύστερα έπονται τα έγγραφα του ΕΓΩ ΕΙΜΙ που συντάχθηκαν και αυτά το 2012 και είναι τα έγγραφα της νέας συμφωνίας του κάθε ανθρώπου με την ψυχή του και τον πρώτο Δημιουργό χωρίς ενδιάμεσους.

Το Έγγραφο ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ συντάχθηκε το 2020 και μας επαναπροσδιορίζει με το ΕΜΕΙΣ αφού περάσουμε από το ΕΓΩ ΕΙΜΙ και στην δράση συλλογικά στο ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ως ΕΝΑ.

Το 2020 συντάχθηκαν τα έγγραφα Affidavid - ως η Διακήρυξη της Απόλυτης Αλήθειας ως επιβεβαίωση - σφράγισμα του ότι υπογράφουμε και φέρουμε ως έγγραφο, το έγγραφο της μη Διαπραγματεύσιμης Διακήρυξης της Απεριόριστης Υπευθυνότητας όπου ο κάθε ελεύθερος, ζωντανός και αυτοκυρίαρχος άνθρωπος φέρει μαζί του και τα έγγραφα της Προβολής όπου αναφέρονται σε κάθε τι που Διαχειριζόμαστε και Δημιουργούμε. Τέλος τα έγγραφα της Ευγενής Γνωστοποίησης χρησιμοποιούνται σε κάθε ενόχληση από το πρώην σύστημα ως αυτοκυρίαρχοι άνθρωποι.

Τα έγγραφα αυτά έχουν επίσης ενημερωτικό χαρακτήρα, κοινοποιούνται και εκφράζουν την βούλησή μας. Με αυτά τα έγγραφα, θα μετουσιωθεί το παλιό νοητικό πρότυπο του ανεστραμμένου matrix που έρχεται από τα αρχέτυπα που σχετίζονται με το φόβο, την ενοχή, την αδυναμία τα οποία είναι προγονικά προγράμματα ή ολογράμματα.

Πιο συγκεκριμένα:

MILITARY ORDER - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

Είναι μια εντολή που αντιμετωπίζει το στρατιωτικό κομμάτι που πρώην συστήματος (στρατός, αστυνομία κτλ και αποτελείται από δύο μέρη:
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και ΕΝΤΟΛΗ: Πρόκειται για ένα πρωτότυπο έγγραφο που δεν πρέπει να αλλάξει, χρησιμοποιείται το αυθεντικό έγγραφο στα Αγγλικά καθώς και η Ευγενής του μετάφραση στα Αγγλικά. Αυτό το έγγραφο είναι μια νομική πράξη που διατάσσει όλους τους στρατιωτικούς υπαλλήλους να σταματήσουν. Τους ενημερώνει ότι θα πρέπει όλα αυτά τα στελέχη να πάψουν να λειτουργούν ενάντια στην ανθρωπότητα και να αναστραφεί ο ρόλος τους που συνδέεται με την δουλεία των ανθρώπων. 
Financing Statement Amendment: Είναι το αποδεικτικό με στοιχεία έγγραφο και το οποίο βρίσκεται μόνο στα Αγγλικά χωρίς μετάφραση και βάσει του οποίου ξεκίνησε και κλείδωσε η διαδικασία κατάργησης-κατάσχεσης του πρώην συστήματος.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΙ

Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΙ (ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του ΕΓΩ ΕΙΜΙ)
THE WILL AND THE WORD OF I AM

Σε αυτό το έγγραφο διακηρύσσουμε την νέα μας σχέση με την ψυχή μας και τον Δημιουργό, με Βούληση και με Λόγο, με Ελεύθερη βούληση και δηλώνουμε την επιστροφή μας από τα νερά,  την ύπαρξή μας στη ζωή.

Δεν είμαστε πλέον νεκροί όπως το σύστημα που Ήταν είχε ορίσει αλλά ζωντανοί ελεύθεροι Άνδρες και Γυναίκες και Ελεύθεροι σε σώμα με οστά και αίμα. Αναλαμβάνουμε τη διοίκηση των νομικών στοιχείων μας
(φυσικό πρόσωπο) και προστατεύουμε τα παιδιά μας.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΙ
DECLARATION OF ORIGINAL DEPOSITORY AND DEPOSIT OF I AM (DODD)

Αυτό το έγγραφο αντιπροσωπεύει την ένωση μεταξύ της ψυχής, του νου και του πνεύματος. Εγώ Ειμί,  Υπάρχω και Πράττω και το Νόμισμα μου αντιπροσωπεύεται από την Ενέργεια και Εγώ Είμι ο μόνος Διάμεσος, Κηδεμόνας και Διαχειριστής της Αξίας της Δημιουργίας, η οποία είναι ανεκτίμητη! Μπορούμε να το ορίσουμε ως η ταυτότητα μας στη νέα διακυβέρνηση. Αυτό ανήκει στο Trust μας όπου νομικά είμαστε και τα τρία σύμβολα: η Οργάνωση, ο Διαχειριστής και ο Δικαιούχος. Είμαστε η Πηγή της Αξίας και ο θεματοφύλακας της ψυχής μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΙ
DECLARATION OF RECEIPT BY I AM (DOR)

Είναι η Παραλαβή,  Αποδοχής της Αξίας μας. Όλο το χρυσό και ασήμι που έχουν ιδιωτικοποιηθεί από το τραπεζικό σύστημα επιστρέφονται στους ζωντανούς και ελεύθερους άντρες και γυναίκες του πλανήτη. Το παρόν έγγραφο που εκδίδεται από το "Εγώ Ειμί" αποδέχεται την συμβολική αξία των 5.000.000.000 χρυσού και
5.000.000.000 ασημιού  η οποία επανατοποθετείται  και κατατίθεται εδώ στο όνομα της Αιώνιας
Ουσίας. Με αυτό το έγγραφο επανεξετάζουμε την αξία μας στον υλικό κόσμο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΙ
DECLARATION OF CONVERTION BY I AM (DOC)

H αξία που αναφέρεται στο προηγούμενο έγγραφο μετατρέπεται και καθιερώνεται με τον τρόπο αυτό αναφέρεται στην αιώνια ουσία και επομένως έξω από το σύστημα και από αυτό το Matrix. Η μετατροπή αυτή ουσιαστικά επιστρέφεται στον Δημιουργό και κλείνει ο κύκλος των εγγράφων του Εγώ Ειμί

AFFIDAVID

Η αλήθεια είναι ο νόμος, ο λόγος είναι η δέσμευσή σου. Είναι το έγγραφο της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι ο Λόγος σου: Η Τιμή σου
Η αλήθεια που εκφράζεται με αυτό το έγγραφο είναι μια επίσημη δήλωση που έγινε προς τιμήν της αλήθειας με τη μορφή του Affidavit: Αυτό το έγγραφο το Δηλώνουμε ενώπιον του Δημιουργού μας το οποίο σημαίνει ότι οποιαδήποτε ψευδορκία μας φέρνει υπόλογους με τον Δημιουργό και την ίδια μας της ψυχή.
Με αυτό το έγγραφο όλα τα νοητικά παραδείγματα που μας είχαν συνηθίσει στην στην διαβολή, σπάνε και μαζί τους και ο προγονικός και αρχέτυπος φόβος.
Στην ένορκη βεβαίωση/ Affidavit μπορεί να υπάρχει μάρτυρας (που επίσης ανήκει στην ίδια "οικογένεια" με εμάς και ασπάζεται τα έγγραφα του ΕΓΩ ΕΙΜΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (ΔΗΚΑΕ)
DECLARATION AND NOTIFICATION OF PERSONAL UNLIMITED RESPONSIBILITY (DNRI)

Η αυτοπιστοποίησή μας, όπου γνωστοποιούμε την άρνηση συγκατάθεσης σχετικά με τις παρενοχλήσεις και τους περιορισμούς που επιβάλλονται από το πρώην σύστημα (μάσκα, θερμο- σαρωτή, ελεύθερη κίνηση κτλ), ενεργώντας σε πλήρη απεριόριστη ευθύνη στην αλήθεια και την τιμή.
Το παραδίδουμε με το χέρι σε περίπτωση παρενόχλησης ή για άρνηση συγκατάθεσης μας σε κάθε περιστατικό που παραβιάζει την ελεύθερή μας βούληση.

REMEDY 

Το Remedy είναι η θεραπεία που είναι η σωστή και δίκαιη αποζημίωση που ως Eγώ Ειμί έχω καθιερώσει.
Το Remedy συνδέεται με την έννοια του κοινού δικαίου/ Common Law που ενσωματώνει το φυσικό δίκαιο όπου η αποζημίωση είναι αναλογική με τη ζημία που υπέστην.